LaBreu edicions i el Festival internacional de Poesia de Barcelona (AGENDA)

Dins dels actes de la Setmana de la Poesia de Barcelona 2012, de la qual podeu trobar la programació seguint aquest enllaç:
http://www.bcn.cat/barcelonapoesia/2012/programa/programa.html
en destaquem l’anuari poètic que ha escrit Joan Todó i que ja podeu trobar,
de franc, a les llibreries i aquestes actuacions:
Andreu Subirats recitarà Galtes de perdiu amb Roger Blavia (percusió) i Diego Burián ( trompeta i guitarra) divendres 11de maig a les 21.00 al Palau de la Virreina.
Marc Romera farà lectura de les traduccions  de les poetes Svetlana Cârstean i Ileana Mălăncioiu diumenge 13 maig a la Placeta Ramon Amadeu a les 19:00 h.
Tomàs Arias i Ernest Farrés recitaran dilluns 14 de maig a la Fàbrica Moritz a les 22.00 h.

 

Jordi Llovet conferenciarà amb Narcís Comadira i Josep Maria Fonalleras dilluns 14 maig a la Biblioteca Nacional de Catalunya, Hospital, 56.

Francesc Garriga participarà a  les XVIII Jornades de Poesia i Mestissatge. «Poesia catalana: intimitat i història», dimecres 15 maig a l’Edifici de la Universitat de Barcelona a les 12,30 h.

 

Josep Pedrals estrenarà En comptes de la lletera dimecres 16 maig a La Seca Espai Brossa,  Flassaders, 40 a les 20,30 h. Aquest espectacle tindrà entrada gratuïta i romandrà en cartell amb els preus i horaris habituals de la sala fins al 27 de maig. Forma part del cicle dedicat a Josep Pedrals, que també inclou El furgatori, dirigit per Iban Beltran (més informació a www.laseca.cat).

 

Susanna Rafart recitarà amb Biel Mesquida dimecres 16 de maig a la Fàbrica Moritz a les 22.00 h.

Trobareu també poetes que han publicat amb LaBreu Edicions en els següents recitals:

Josep-Ramon Bach recitarà a Móra d’Ebre dijous 10 de maig, presentat per Joan Launes i Vilagrassa. Serà a les vuit del vespre a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre.

Andreu Galan recitarà poesia infantil dissabte 12 de maig, a les 12.00 h a la plaça del silenci de La garriga.

Jordi Vintró, Tomàs Arias i Francesc Garriga particiaparan  en el Primer Festival de poesia de Sant Celoni, molt ben acompanyats,  el dissabte 12 de maig, de 16 a 21 h a Can Ramis i al Claustre de l’Antic Hospital de pobres i malalts de Sant Celoni.

www.labreuedicions.com

Categoria: Agenda, Alabatre  |  Etiquetes:

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter