LaBreu us convida a l’erupció de VULCANO, de Max Besora. Dimecres 26 a les 20.30, a l’Horiginal

LaBreu té el goig inenarrable de convidar-vos a la presentació de la primera novel·la de Max Besora, Vulcano, el dimecres 26 d’octubre, a les 20.30 hores, a la llibreria-bar (H)original (C/ Ferlandina, 29, davant del MACBA)

Amb la presència de MAX BESORA (autor)

Miquel Adam, editor

Marc Egea, músic

De Vulcano n’han dit:

«[Un] llibre al·lucinat i visionari: com un acte d’autèntica Resistència, la d’un home que, davant la imminent erupció del volcà del seu poble, prefereix quedar-se a casa llegint. I que peti tot.»
Marina Espasa, diari Ara

«Dir que el Vulcano de Max Besora és explosiu i magmàtic semblaria un tòpic si no fos perquè és, efectivament, un llibre explosiu i magmàtic.»
Llibreria Laie CCCB

«Joder, que ahora, releyendo, no sé si ha quedado lo suficientemente claro: ¡es un novelón! Te deja pensando en monstruos propios y ajenos; te deja queriendo meterte en la cama a intentar dormir abrazándote las rodillas.»
Isabel Sucunza, First Swimming Lessons

«Vulcano s’escapa a qualsevol mena de classificació, és un d’aquells llibres sense complexes creatius que tant es troben a faltar en la nostra literatura.»
Ramon Mas, Males Herbes

«Vulcano no es profético, ni liberador; Vulcano no es indulgente. Pero responde. Es devastadoramente ascético a una escala muy humana, o todavía más: muy contemporánea. Vulcano no es mesiánico. Pero quedémonos, y quien (todavía) tenga orejas, que le escuche.»
Elisenda Sevilla, Le Cool

Categoria: Agenda, Cicuta  |  Etiquetes:

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter