recitals, presentacions i l’estrena de teatre, LaBreu Edicions maig 2012

Presentació a la Llibreria A Peu de Pàgina de “Dins d’una campana de vidre” d’Anaïs Nin amb Ferran
Ràfols, Núria Miret i Ester Andorrà (31.05.12)
“El Furgatori” de Josep Pedrals,amb adaptació teatral d’Ivan Beltran a La Seca, del 31 de maig al 10 de juny 

 

Lectura de Josep-Ramon Bach al Marquet de les Roques (26.05.12)

 

 

 

 

 

 

 

 

Club de Lectura de L’Espolsada Llibres sobre Anaïs Nin “Dins d’una campana de vidre” i“Una espia a la casa de l’amor” amb la Fe Fernández Villaret, Ferran Ràfols, Ester Andorrà, l’Esteve Esteve Plantada, Marina Espasa i Teresa Florit Selma (24.05.12)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dia 22 de maig vem presentar a la Llibreria Laie “El Romanço d’AnnaTirant” amb Josep Pedrals i vem fer una prèvia de l’obra de teatre basada en “El Furgatori” (LaBreu, 2006) que es farà a La Seca entre el 31 de maig i el 10 de juny  amb actors i la música de Las Migas.

 

 

 

 

 

 

 

Divendres 18 de maig lectura de François Villon i Friedrich Dürrenmatt al Centre de Lectura de Reus amb Ignasi Pàmies i Ester Andorrà.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte 12 de maig es va celebrar el Primer Festival de Poesia de Sant Celoni on, molt ben acompanyats per altres poetes, hi van participar Francesc Garriga, Jordi Vintró i Tomàs Arias.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dins la programació del XXVIII Festival Internatcional de Poesia de Barcelona van recitar a la Fàbrica Moritz Tomàs Arias, Susanna Rafart i Ernest Farrés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andreu Subirats recitant “Galtes de Perdiu” al Palau de la Virreina dins dels actes del Festival de Poesia de Barcelona (11.05.12)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LaBreu ha fet el llibre del XXVIII Festival Internacional de Poesia de Barcelona que centenars de persones van llegir la Nit del Palau (8.05.12)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josep-Ramon Bach recitant L’Enunciat a la Biblioteca Comarcal de Móra d’Ebre ( 10 de maig )

 

Josep Pedrals i Andreu Subirats el 5 de maig a l’Heliogabal. Amb la música de Diego Burián i Miquel Àngel Marín i els actors Alba Pujol i Fèlix Pons.

Categoria: FotoBlog  |  Etiquetes:

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter