Tots els recitals de juny o la Rima de Risc.

Dimecres 13 de juny a les vuit del vespre Josep Pedrals fent un recital d’ El romanço d’Anna Tirant amb totes les de la llei dins el cicle Hipermetropoesia al Cafè Teatre Metropol de Tarragona,Rambla Nova 46

.

Dijous 14 de juny  a les set de la tarda presentació del darrer alabatre publicat:
De llindar en llindar de Paul Celan a la Llibreria Laie Pau Claris a les set de la tarda. Participaran a l’acte: Arnau Pons, Marc Romera, Blanca Llum Vidal i Annie Bats. c/Pau Claris, 85 Barcelona.

.

.

També, dijous i a Mallorca Andreu Subirats participarà al recital del Teatre Principal de Palma amb Miquel Bezares, Teresa Colom, Pedro Enríquez, Nahid Kabiri, Laia Martínez, Miquel Àngel Llauger, Víctor Obiols, Joan Perelló i Tiago Torres da Silva dins el XIV Festival de poesia de la Mediterrània 2012 a les 21.00 h.

.

Els dies 15, 16 i 17 de juny en diversos espais de Sitges: 6a Festa de la Poesia de Sitges.Un grapat d’actes que podeu consultar aquí. Amb Jordi Pàmies, Meritxell Cucurella, Rosa Font, Vicenç Llorca, Jordi Valls, Rodolfo Häsler i Josep Pedrals.

.

Dimarts 19 de juny a les vuit del vespre Andreu Subirats i Josep Pedrals
recitaran al Racó d’en Josep Gual a la Rambla Escola de Mar de Badalona, acte organitzat amb la col·laboració de la llibreria Saltamartí.

.

.

Divendres 22 de juny a partir de les  vuit del vespre Josep Pedrals recitarà El romanço d’Anna Tirant  a la sala de bótes del celler de Falset Marçà. A continuació recital de “Ningú no ens representa (poetes emprenyats)”  amb Andreu Subirats, Martí Sales, Blanca Llum Vidal, Enric Casasses, musicats per Boris Porter al saxo.

Categoria: Agenda, Alabatre  |  Etiquetes:

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter