BARCELONA POESIA 2018

us recomanem aquests recitals de Barcelona Poesia 2018:

dijous 10 de maig, a les 18.00 h, ANTÒNIA VICENS recitarà un poema de TOTS ELS CAVALLS de la tria de poemes més destacats de 2017 al Lliurament del Premi de Poesia dels Jocs Florals de Barcelona 2018. serà al Saló de Cent de l’Ajuntament.

a les 19.30h ANTONI VIDAL FERRANDOANTÒNIA VICENS, GUILLEM GAVALDÀ,  JORDI PÀMIAS, MARGARITA BALLESTER, NÚRIA BUSQUET, RAMON GUILLEM, SUSANNA RAFART,TERESA PASCUAL i VICENÇ LLORCA participaran al recital 40 ANYS DE L’AELC, 40 ANYS DE POESIA. serà al Verger del Museu Frederic Marès.

i a les 21.00 h LAIA MARTINEZ I LOPEZ farà arribar el seu electrovers en el concert de JANSKY a l’Antiga Fàbrica Damm.

dijous 11, a les 21.00 h, MARC ROMERA participarà al recital “L’IMPREVIST, ARA I AQUÍ. Poesia catalana i francesa en diàleg” amb DOLORS MIQUEL, ESTHER TELLERMANN, PHILIPPE BECK i l’acompanyament musical de BJÖRT RÚNARSDÓTTIR. serà al Palau de la Virreina.

i a les 22.00 h, BARBA CORSINI, grup del poeta Eduard Escoffet i el músic Pope, un projecte d’exploració de la veu i l’electrònica a mig camí entre l’spoken word i la improvisació. serà també al Palau de la Virreina.

dissabte 12, a les 20.30 h, recital de JOSEP PEDRALS, LALO BARRUBIA i CARLES PEDRAGOSA. serà a la plaça Sant Felip Neri.

dimarts 14, a les 19.00h, “EN RESiDÈNCiA, creadors als instituts de Barcelona” comparteixen escenari tres creadors: Maria Arnal, Anna Pantinat i Martí Sales. Tres veus potentíssimes del panorama actual, acompanyades de tres grups de joves de tres instituts de secundària de diferents barris: l’Institut Josep Comas i Solà (Trinitat Vella), l’Institut Milà i Fontanals (Raval) i l’Institut Narcís Monturiol (Vall d’Hebron).Al llarg d’un curs, i en el marc del programa EN RESiDÈNCiA, els instituts de Barcelona, creadors i alumnes han teixit, a través de metodologies diverses, un corpus de jocs, melodies i textos, creats de manera compartida i que presenten en aquest espectacle insòlit i atrevit. serà a Fabra i Coats Fàbrica de Creació.

i a continuació, “T’ESTIMARÉ SEMPRE (QUE PUGUI) Dubtes, versos i amor romàntic” a càrrec de BIEL MESQUIDA, ÁNGELO NÉSTORE, BEN BROOKS, BLOOD QUARTET, ÉRIKA MARTÍNEZ, MARIA ISERN i JÚLIA BELTRAN.

 

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter