dissabte 25 de juliol Víctor Obiols recitarà al Festival PoésArt d’Artà

dissabte 25 de juliol  Víctor Obiols recitarà al Festival PoesArt d’Artà

a les 12,20 h dins la Ruta de microrecitals a diversos negocis i galeries del centre d’Artà amb acompanyament dels xeremiers d’Artà. Sortida de la Fundació Aina Maria Lliteres de Can Cardaix

a Aina Canet (C/ Ciutat, 20). Recitaran Víctor Obiols i Antònia Tur.

de 18,00 h a 21,15 h : VERMUT POÈTIC: ruta de microrecitals per diversos bars i restaurants mentrela batucadaTremolArtàanima el recorregut.

a les 18h: Restaurant Sa Grípia (c/ Rosa, 1). Recitaran Lucia Pietrelli i Víctor Obiols

De 22h a 24h: TREMPONADA POÈTICA I CONCERT DE CAP DE TURC. Recital-sopar de cloenda a l’esplanada del santuari de Sant Salvador on es comptarà amb un recital més extens a càrrec de Míriam Cano, David Castelo, Hilari de Cara, Maria Guasp, Agnès Llobet, Bernat Nadal, Víctor Obiols, Lucia Pietrelli, Eduard Sanahuja, Emili Sànchez Rubio i Antònia Vicens.

L’acte acabarà amb el concert de Cap de turc, grup de música format per Laia Martínez i López i Jaume Reus (Jansky), Pep Toni Ferrer (Oliva trencada) i Txema González i que uneix el cançoner tradicional mallorquí amb ritmes de rabiosa actualitat:

Preu: 15€. Inclou recital, concert i sopar (trempó, pa, embotit i formatge, aigua, vi negre i blanc, gató amb gelat i cafè). Es poden comprar el tiquets al restaurant de Sant Salvador i al Teatre d’Artà i reservar trucant al telèfon971 836 136.

cartell_fb_definitiu

 

Subscriu-te a la nostra newsletter