FESTIVAL (H)ORIGINAL a la terrassa del Centre Arts Santa Mònica (24.09.17)

diumenge 24 de setembre, de 19.00 a 21.00 

FESTIVAL (H)ORIGINAL

Un concert que clausura l’exposició fotogràfica GENERACIÓ (H)ORIGINAL de Marta Huertas i Dídac Rocher, un retrat coral d’una generació de poetes que en l’etapa dels 15 anys de vida ha convulsionat el panorama poètic català, des de l’obrador de recitadors i poetes que es troba a l’antic bar Horiginal de Barcelona (avui La Rubia).

Des de la terrassa del Centre Arts Santa Mònica, se sentirà la veu més musical, gamberra i experimental de la poesia catalana. Amb les  actuacions de:

IVETTE NADAL – cantautora i poeta.

– BARBA CORSINI – el nou projecte del poeta Eduard Escoffet i el músic Pope, un projecte d’exploració de la veu i l’electrònica a mig camí entre l’spoken word i la improvisació.

– PENTINA’T LULA – és un grup de Rrrrriot Ladies format per les germanes Anna i Laia Pantinat i Lula Thomas. El punt de partida és la música garage dels 60 i la New Wave dels 80, passada per l’actitud de les primeres punks.

– JANSKY – Amb la idea de portar la poesia a les pistes de ball i l’electrònica a les biblioteques, Jansky creen un subgènere propi: l’electrovers, una mescla de beats orgànics, improvisació jazzística i experimentació musico-literària.

 

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter