Josep Pedrals a Escòcia (6-7 març)

dimecres 6 de març, a les 18.30 h. a l’auditorium del Byre Theatre a Abbey Street, a Saint Andrews (Scotland)

Festival Launch Extravaganza

Gaudeix d’una prèvia d’alguns dels moments més destacats del festival StAnza 2019.

En aquest tast de poesia i espectacles, hi haurà alguns dels noms més importants de la poesia i servirà per donar la benvinguda als nous talent segur que us encantaran.

Participants: GEORGE MARIO ANGEL QUINTERO, CARLY BROWN, JOHN BURNSIDE, MEGAN D, MARCO FAZZINI, HELENA FORNELLS, ASTRID JAEKEL, HANNAH LAVERY, PÀDRAIG MACAOIDH, ANNE MARTIN, JAY MILLAR, FIONA MOORE, JOSEP PEDRALS, A.E. STALLINGS i CAROLINE TEAGUE.

 

dijous 7 de març, a les 14.15 h, als Queens Gardens
a l’Ajuntament (City Hall), a Saint Andrews (Scotland)

Border Crossings

Aquesta sessió de Border Crossings reuneix dos poetes l’interès dels quals consisteix a explorar la història i les formes de la seva llengua i la seva cultura.

RICHIE MCCAFFERY té un enfocament literari i acadèmic de la literatura escocesa; va obtenir el seu doctorat com a becari al Carnegie Trust Caledonian. És autor de dos poemaris, Cairn (2014) i Passport (2018), i editor de dues obres que examinen la poesia d’Ian Abbot i John Ure.

Compartirà lectura amb el poeta català JOSEP PEDRALS que treballa per apropar la poètica des de diferents escenaris, ja sigui ràdio, televisió o teatre. Actua a nivell internacional i ha estat guardonat en diversos concursos, incloent l’Osaka International Slam el 2009. Per al seu treball publicat, va rebre el premi ‘Lletra d’or’ 2013 (al millor llibre català de l’any), el Time Out Barcelona – Premi Millor Artista de l’Any 2014 i acaba de guanyar el premi Ciutat de Barcelona de Literatura pel seu darrer llibre.

 

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter