AFAMATS, d’Ester Andorrà

afamatsmitjana (1) Autor_ Ester Andorrà i il·lustracions:Núria Miret
Col·lecció_ Alabatre, 41
Pàgs_114
PVP_ 13€
ISBN_ 978-84-940964-0-2

 

 

Ester Andorrà Culubret (Barcelona,1972) és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i va gestionar una impremta familiar fins l’any 2007. Ha exercit de llibretera i és auxiliar de producció editorial. L’any 2004 va posar en marxa el projecte de LaBreu Edicions. El seu trajecte creatiu es desenvolupa entre la poesia i la fotografia, i es pot seguir, des del 2004 al blog www.espaistacats.blogspot.com. L’any 2005 publica i signa les fotografies de les plaquettes Eclosions, amb poema de Josep Pedrals, i Nuatges, amb poema de Marc Romera. Té obra poètica publicada a la revista digital Paperdevidre i en diversos llibres col·lectius.

Afamats és un memorial del cos, una biografia dels sentits on l’experiència es transforma en esdeveniment poètic mitjançant la depuració del llenguatge i de la conversió de la paraula en imatge a través d’una expressió deutora de referents com Nothomb, Duras, Jeffrey Eugenides, Houellebecq, Anaïs Nin, i la música, més o menys, pop del país.

Núria Miret (El Poal) va estudiar escultura a l’escola d’Arts i Oficis de Tàrrega i dibuix a la Universitat de Belles Arts de Barcelona. Forma part de la companyia Teatre de Butxaca des de principis dels 90. Entre altres dedicacions, llegeix en veu alta per als altres.

hematoma

cop de puny a la paret
i mirada perduda,
d’això va la història.
de vidriera quan s’esberla,
d’escletxa obrint-se
d’hematoma de l’oblit,
del panadís de flonges hores.
i de l’emulsor que s’amotina.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter