alabatres a Barcelona Poesia 2020 ( el 13 al 18 d’octubre)

Diversos autors que han publicat a la col·lecció de poesia alabatre participaran a Barcelona Poesia 2020.

Us suggerim recitals on haureu de reservar plaça si hi voleu assistir:

Dimecres 14

a les 19 h, al Verger del Museu Frederic Marès

Maria Antònia Salvà amb les donzelles del nou segle Enguany celebrem el 150è aniversari del naixement de Maria Antònia Salvà. Ho fem amb un espectacle de Joana Abrines i Marga Rotger, que la canten i la reciten i la connecten amb les veus del nou segle. La selecció poètica inclou versos de Maria Verger, Maria Mayol, Maria Mercè Marçal, Cèlia Viñas o Rosa Leveroni, i a la proposta s’hi sumen Blanca Llum Vidal i Sònia Moya, que, amb els seus propis versos, dialogaran amb Maria Antònia Salvà per fer-nos la seva herència encara més actual.

a les 19 h, a la Fundació Felícia Fuster

Josefa Contijoch i Tònia Passola reuneixen ara un grup de poetes seguidores de l’obra de Fuster per llegir-la i festejar-la des del treball personal i la singularitat pròpia de cadascuna. Amb Míriam Cano, Susanna González Turigas, Ester Xargay, Arnau Pons, Marta Pérez i Sierra, Cinta Massip i Laia Maldonado.

Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia per mitjà de l’adreça electrònica felicia@fundacioffuster.org.

Dijous 15

a les 19 h, al Verger del Museu Frederic Marès

” L’arbre i el bosc” Taula rodona poètica

tres poetes ben estructurats perquè ens expliquin com fan l’arquitectura d’un llibre, com treballen cada engranatge d’una exposició amb Teresa Pascual, Francesc Parcerisas i Anna Gual.

 

Dijous 15

a les 21 h, al Verger del Museu Frederic Marès

” La ciutat salvatge” recital de Jordi Valls, Daniel Busquets, Chantal Poch, Bel Granya, Cèlia Sànchez-Mústich i Maria Antònia Massanet presentats per Anna Pantinat. Coordina Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

Divendres 16

a les 20 h, al Centre Cultural Albareda

“Amor etern alt grup de risc (cicle Insòlits)” Amb Martí Sales, poeta, i Lulú Martorell, veu i piano. Entrada gratuïta ambinscripció prèvia. Aforament limitat. Més informació a barcelona.cat/ccalbareda. Organització: Centre Cultural Albareda.

a les 21 h, al Jardí de la Casa de la MisericòrdiaSeward va celebrar deu anys amb l’ampliació del col·lectiu, la gravació del seu proper disc i la celebració de deu concerts consecutius i diferents a deu barris de Barcelona. Un d’aquests concerts va ser “Konvent vs. Pumarejo”, una improvisació comunal i descomunal de dues hores i mitja on la banda va fer protagonistes del seu espectacle lliure a poetes, ballarins, performers i músics de tota mena. Tot un homenatge al compromís directe de Seward amb la poesia, la paraula i les arts escèniques, essencials en la seva música i concerts.

A Barcelona Poesia 2020, i amb la mateixa intenció de reconèixer qui que fa possible Seward, el col·lectiu convoca deu veus de diferents disciplines: els poetes Núria Martínez-Vernis, Laia Malo, Anna Pantinat, Eduard Escoffet, Oriol Sauleda i Lluís Calvo, la violinista Sara Fontán, la rapera i cantant Lil Russia, el performer David Climent i la filòsofa Andrea Soto. Un espectacle que promet ser únic, plantejat com un homenatge al llibre Las sombras de la palabra, de Marco Rodríguez del Camino, professor de l’Escola de Lletres de la Universitat de Veneçuela i pare del bateria del grup.

Amb Seward: Adriano Galante (veu, banjo i guitarres), Pablo Schvarzman (electrònica i guitarres), Juan R. Berbín (bateria i percussions), Meritxell Neddermann (veus i teclats) i Marcel·lí Bayer (saxo baríton, saxo tenor i efectes)

Col·labora Konvent Puntzero

 

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter