alabatres al 15è Festival de Nacional de Poesia de Sant Cugat

actes de poetes que han publicat amb LaBreu Edicions al 15è Festival de Nacional de Poesia de Sant Cugat:

dimecres 14 d’octubre, Conferència. “Audaces i talentoses: la poesia jove a l’inici del segle XXI” Arxiu Nacional de Catalunya a les set.

 

A càrrec de Lluís Calvo, poeta. Amb la participació d’Anna Gual, poeta. Del cicle de conferències “Llengua, identitat, país”.

carrer de Jaume I, 33

19 d’octubre, Màrius Sampere presentat per Cèlia Sànchez-Mústich

a les  19:30h, Llibreria Alexandria

carrer de Villà, 10

21 d’octubre, En el teu nom Antoni Rossell canta la poesia de Susanna Rafart tot fent un recorregut per una obra que ens parla de l’amor, de la mort i de la celebració de la ciutat o del món grec, a través de poemes dels darrers llibres i també inèdits. Un treball comú entre l’autora i el compositor que inclou tots els registres: la balada, la cançó de bressol, el plany o l’epigrama a les  21:00h. Cafè Auditori

Textos: Susanna Rafart Música: Antoni Rossell
Amb: Cantaires del Cor Infantil de l’Escola Fusió, dirigit per Mercè Pérez.
I amb la participació especial de Paco Ibáñez

23 d’octubre, Garrigada. Homenatge a Francesc Garriga a les 23:00h al Cafè Auditori

Recital poètic i musical en homenatge al mestre i poeta de Sabadell Francesc Garriga (1932-2015) per celebrar la seva obra i el seu llegat, i també el seu tarannà, ironia i bon humor amb tots els amics, deixebles i lectors que vulguin retre-li aquest reconeixement.

Conductor: Marc Romera
Amb: Ester Andorrà, Xavier Bosch, Carles Hac Mor, Pau Vadell, Mireia Vidal-Conte, Joan Vigó, Ester Xargay, entre d’altres.Acompanyament al piano de Rafa Roca.

24 d’octubre, Tornar és lluny a les 13:00 h a la Biblioteca Miquel Batllori

En el marc de l’exposició “Enquadrant paraules”, de Toni Moreno, produïda per l’Espai Betúlia, que combina fotografia de l’artista i poesia de Francesc Garriga, tindrem una lectura de l’obra d’aquest poeta tan vinculat al Festival Nacional de Poesia i a la ciutat de Sant Cugat.

Amb: Ester Andorrà, Marc Romera, Pau Vadell i Ester Xargay.

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat

PoesiaSantCugat2015

 

 

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter