ÀLIEN I LA TERRA PROMESA, de Màrius Sampere

Autor_ Màrius Sampere
Títol_ Àlien i la terra promesa
Col·lecció_ cicuta, 17
Mida_ 14×21 cm
Pàgs_ 222
PVP_ 18 €
ISBN_ 978-84-948332-2-9

3 D’ABRIL A LLIBRERIES

Àlien i la terra promesa és la seva segona novel·la. En una espiral de paraules explora el caos de la natura humana i la mística de la foscor de l’univers. Arriba l’Àlien, no se sap d’on, com una pedra que rodola, armat amb la saviesa del passat. L’Àlien convoca un estol de bruixots, inspectors, bufons i detectius -que protagonitzaran múltiples aventures- per acomplir una missió: escriure un informe sobre l’arrel del mal suprem. Amb una intensitat clarivident, l’Àlien guiarà l’equip de deixebles destinat a ajudar una humanitat que grinyola cap a l’abisme. ÀLIEN I LA TERRA PROMESA és una col·lecció d’episodis tothora irònics, metafísics, filosòfics, sexuals i revoltats que dibuixen un calidoscopi fascinant.

Màrius Sampere obre i remena un món únic que convida el lector a jugar. Un laberint on el caos és evident i legítim, una conspiració estrafolària creada en estat de gràcia. Un joc que, com la vida mateixa, és un imaginari que condensa dèries i experiències estimulants.

Màrius Sampere (Barcelona, 1928) és un dels poetes més valorats de la generació nascuda abans de la Guerra Civil. Autor d’una obra singular i ambiciosa, ha rebut reconeixements importants a la trajectòria –la Creu de Sant Jordi (1999), el Premi Nacional de Cultura (2003) o el Jaume Fuster (2010)–, però es resisteix a deixar d’ampliar el seu univers líric, conceptualment dens però expressat amb una lleugeresa i un sentit de l’humor poc freqüents. Els seus darrers poemaris són L’esfera insomne (Premi Lletra d’Or 2016) i Dèmens, ambdós publicats a LaBreu Edicions.
Àlien i la terra promesa és la seva segona novel·la. En una espiral de paraules explora el caos de la natura humana i la mística de la foscor de l’univers.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter