CERTESA DE LA LLUM, de Laia Llobera

Certesa de la Llum mitjana

Títol_ Certesa de la llum
Autor_ Laia Llobera
Col·lecció_ Alabatre, 51
Pàgs_88
PVP_ 12€
ISBN_ 978-84-941890-8-1

Laia Llobera (Barcelona, 1983) és llicenciada en Traducció i Interpretació i màster en Estudis Catalans. Actualment està acabant el doctorat a la Universitat Autònoma de Barcelona amb una tesi sobre l’obra d’Anna Murià. Ha publicat els llibres de poesia: Cicles (Premi Divendres Culturals de Cerdanyola 2009) i Més enllà dels grills (Premi Alella a Maria Oleart 2011). També ha publicat narrativa infantil: Corre, corre, Timbú! (2012).
La seva veu s’inscriu en les poètiques on l’impacte estètic a partir de la manipulació generativa del llenguatge és resultat d’una fusió de voluntat de dir i de manera de dir-ho, superant els condicionants de gènere que tanta poesia han empobrit i reclamant tot el protagonisme per aquesta interpretació de la gestualitat divina que reclama la poesia del geni creatiu.A Certesa de la llum, es referma el procés d’emprar la poesia per explorar els camins del coneixement.
Com apunta al pròleg Antoni Clapés, «el discurs manifesta una doble mirada, vers
l’exterior, cap a la immensitat de la vida i el desconeixement d’allò que ens envolta, i vers l’interior, tractant de comprendre la naturalesa mateixa de l’ésser.» Un diàleg entre la mística i la ciència i l’essència de l’home, un intent de trobar respostes a allò que sembla que no en té.

  • […] Certesa de la llum, Labreu Edicions, març del 2014, Laia Llobera posa de manifest que el simple fet de […]

  • Deixa un comnetari

    You must be logged in to post a comment.

    Subscriu-te a la nostra newsletter