EL TALENT, de Jordi Nopca

Títol_ El talent
Autor_ Jordi Nopca
Col·lecció_ Cicuta, 3
Pàgines_ 388
Preu_18 euros
ISBN_978-84-939632-0-0

Júlia Nonell i Marco Casanova tenen 25 anys i el cap ple d’entusiasme. Per engegar el seu projecte, Edicions del Cocodril, no dubten a robar un prototip capaç de detectar el preuat i fugisser talent literari. Amb la gallina dels ous d’or a les mans, la jove parella d’emprenedors agafen el primer vol barat cap a Lisboa per tal de reclutar autors inèdits carregats de futur i construir un catàleg que faci tombar d’esquena. Això sí, sempre i quan el detector no passi a mans de la ferotge competència, decidida a aturar-los costi el que costi.

Jordi Nopca debuta amb una novel·la d’aventures literàries, optimista i sensorial. Més enllà de l’acció hilarant i l’electricitat que la recorre, el lector curiós hi apreciarà un amor incombustible cap a la literatura i l’art: avantguardes, mutacions i degeneracions hi són convocades amb esperit digressiu i aparicions estel·lars com les d’Aristòtil, Ramon Llull i Boris Vian.

Escrita abans de la pluja seca de crisi i derrotisme que ens assetja, El talent és una novel·la on «la realitat s’impregna de fantasia, i la fantasia pren un bany de realitat». Visca Edicions del Cocodril!

Jordi Nopca va néixer a Barcelona l’any 1983. Va estudiar Periodisme i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Des del 2006 ha escrit articles per a MondosonoroBenzina, Sortim, Què fem? Time Out Barcelona. Traductor ocasional, actualment és redactor del diari ARA.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter