ELS AMBIENTS, de Daniel Busquets

Títol_ Els ambients
Autor_ Daniel Busquets
Col·lecció_ alabatre, 101
Pàgs_ 48
PVP_ 12 €
ISBN_ 978-84-120772-4-7

Daniel Busquets (Barcelona. 1953) escriu poesia i prosa (encara inèdita). Ha treballat de bibliotecari des de 1993 fins enguany.

 

Els ambients és l’últim poemari d’una trilogia iniciada amb La Trama perfecta (2008), seguida d’El Clímax (2013), també publicats a la col·lecció Alabatre de LaBreu Edicions. Tots dos títols han estat traduïts per l’autor al castellà i editats, el primer per  Òmicron, (Badalona, 2010) i el segon per Editorial Desbordes (Santiago de Xile, 2015). Aviat tindrem, també, la publicació de la versió anglesa de La Trama perfecta (The Perfect Plot).

 

A Els ambients es clou un cicle que reflecteix de manera coral l’experiència amorosa, les addiccions diverses i altres vivències extremes. A través d’una escriptura concisa presenta uns espais, ja siguin llocs concrets, escenografies, mons virtuals o místics, pels quals transiten els personatges d’una  trama que no cessa de mutar des d’una poètica singularment personal i única construïda a partir de la depuració màxima i l’estalvi de retòrica per arribar a una síntesi on la concepció estètica de l’aparent simplicitat s’enriqueix amb l’impacte del món que exposa als ulls del lector.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter