ELS EFECTES IMPREVISIBLES DELS CAMPS MAGNÈTICS. Ernest Farrés

Títol_ Els efectes imprevisibles dels camps magnètics

Autor_ Ernest Farrés

Col·lecció_ Alabatre, 27

Pàg_ 72 pàg

PVP_ 13 euros

ISBN_ 978-84-937976-8-3


Ernest Farrés Junyent (Igualada, 1967) és periodista i escriptor. Ha publicat els llibres de poesia Clavar-ne una al mall i l’altra a l’enclusa (Columna, 1996), Mosquits (7 i Mig, 1998) i Edward Hopper (Viena Edicions, 2006), que va ser traduït a l’anglès i publicat als Estats Units per Graywolf Press (2009) i a Anglaterra per Carcanet (2010) i la traducció del qual, a cura de Lawrence Venuti, va merèixer el Robert Fagles Translation Prize 2008 i la menció d’honor de l’Aldo and Jeanne Scaglione Prize 2010 que atorga la Modern Language Association of America. El mateix poemari també va ser adaptat al teatre el 2007 amb el títol de La ciutat d’Edward Hopper.

També ha format part de 21 poetes del XXI. Una antologia dels joves poetes catalans (Proa, 2001), i ha obtingut els premis Octavio Paz de Barcelona i l’Englantina d’Or dels Jocs Florals.

En l’actualitat és redactor del diari La Vanguardia i ha escrit també en mitjans com El Temps, Avui, La Mañana, Qué Leer, Regió 7, La Veu de l’Anoia o Diari d’Igualada.

A Els efectes imprevisibles dels camps magnètics Farrés desplega la seva habilitat per combinar la més subtil ironia amb una sorprenent intensitat lírica per desplegar una inquietant reflexió que parteix del Jo per, hàbilment, universalitzar-se.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter