entrevisten a Joan Todó a “Domini màgic” (21.07.22)

Joan Todó al podcast literàri-musical DOMINI MÀGIC

” Anna Ballbona: el conjunt del llibre proposa una relació particular amb el temps…

Joan Todó:  tenia el títol del llibre LA VISTA ALS DITS però no tenia els poemes, vaig tenir un poema o dos, que em donava lo to del que volia fer allí, que era una cosa més rimada, més sensual, tàctil, tal i qual, però allò va costar molt d’arrencar… llavors en un moment determinat del 2016, estava a l’estació de tren de Cornellà de Llobregat parlant amb la meva editora i  vem començar a parlar del fet que s’estava esgotant LOS FÒSSILS (AL RAS) i si el reeditavem tal qual o el canviàvem, i vem anar ajuntant la cosa que al mateix temps tinc una cosa que no arriba a llibre, seria només una plaquette… finalment vaig poder fer una cosa que com a lector a mi m’agrada que és fer un llibre doble, contra més sucre més dolç, llavors la cosa es va enredar amb les cares B que és el quart “les cartes mortes” que són poemes de totes les èpoques…”

Subscriu-te a la nostra newsletter