MENYS I TOT, d’Eduard Escoffet

Títol_ Menys i tot

Autor_ Eduard Escoffet

Col·lecció_ alabatre, 84

Pàgs_ 56

PVP_ 12 €

ISBN_ 978-84-947452-3-2

Eduard Escoffet (El Poblet, Barcelona, 1979) ha dirigit, durant molts anys, la seva tasca creativa cap a la poesia sonora i el recital en directe, portant el seu treball per la Península, el continent europeu, Amèrica del nord, del centre i del sud, i la Xina. És cofundador del col·lectiu Projectes poètics sense títol – propost.org i va dirigir el Festival de pràctiques poètiques actuals PROPOSTA (CCCB, 2000-2004). Ha estat director, amb Martí Sales, de Barcelona Poesia (Festival Internacional de Poesia de Barcelona) i ha col·laborat en la programació d’altres festivals com el Festival Yuxtaposiciones de Madrid o el cicle ReVox (Barcelona i Madrid). També ha estat el responsable de la secció de poesia del programa sobre literatura Nostromo (La 2 de TVE).

És autor de les obres de teatre ¡Wamba va! (amb Gerard Altaió, Josep Pedrals i Martí Sales), puaj./ecs. (amb Gerard Altaió i Josep Pedrals, i La belbel underground (amb Carles H Mor i Gerard Altaió). I ha publicat Estramps (2011), llibre d’artista, amb Evru; Gaire (2012) i el disc Pols, amb la banda Bradien (2012). El seu nou projecte musical ha estat la creació de la banda Barba Corsini, amb el músic Pope.

Partint d’un concepte que va més enllà de la postmodernitat, la poesia d’Eduard Escoffet intenta arquitecturitzar a través del llenguatge una realitat on món i cos configuren l’espai on l’ésser polític concentra la seva visió, amb una expressió que va del poema aforístic a la lírica abstracta, de la condició humana.

http://propost.org/escoffet

PREMSA

Núvol https://www.nuvol.com/llibres/eduard-escoffet-la-posteritat-me-la-bufa-323951

 

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter