PAPER DE VIDRE, Diversos autors

Títol_ Paper de vidre
Autor_ Diversos autors
Pàg_ 209
PVP_ 9 euros
ISBN_84-93376213

¿Quin fil pot unir els contes de Quim Monzó i Empar moliner, les cançons de Pau Riba i Roger Mas, els poemes de Josep Pedrals, les propostes creatives de Vicenç Altaió, les entrevistes incisives d’Enric Vila, els llibres de viatges d’Ana Briongos, la prosa de Francesc serés i Toni Sala, i els coneixements sobre dalí de Ricard Mas?

la resposta la trobareu en aquest llibre, on s’hi inclouen les entrevistes a aquests personatges que han anat apareixent a la revista digital Paper de Vidre des de fa 3 anys. A partir d’un rigorós coneixement de la seva obra, els diversos entrevistadors intenten desgranar aspectes desconeguts, curiosos, o sorprenents dels seus llibres, propostes i cançons, allunyant-se dels tòpics o clixés als quals se’ls associa habitualment. El resultat són unes entrevistes llegidores i atractives i que aprofundeixen alhora en els detalls cabdals de la seva trajectòria.

la segona part del llibre és força eclèctica: s’hi inclouen 42 escrits breus de col·laboradors de la revista Paper de Vidre elaborats especialment per a l’ocasió; hi trobareu relats, assaigs, poemes, dibuixos, poemes visuals, i articles d’opinió. Els estils i les temàtiques són ben diferents, i potser per això resulta tan atractiu anar-los llegint l’un darrere l’altre sense que es percebi una repetició d’estils i conceptes.

Categoria: Autor, Banda Ampla, Col·leccions, Novetats, Pública, ✭Catàleg✭  |  Etiquetes:

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter