recitals al TOCATS DE LLETRA de Manresa octubre 2018

Divendres 19 d’octubre a les 19 h

reCital poètiC amB Josep peDrals

Llibreria Papasseit Barcelona, 25

Presentació del darrer poemari d’un dels poetes catalans de més renom, que porta per títol “Els límits del Quim Porta” (LaBreu edicions, 2018), acabat de sortir del forn. Josep Pedrals es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d’investigació del gènere, recita poesia, l’explica en cursos i conferències, la difon i divulga en diversos mitjans de comunicació i ha muntat celebracions poètiques de tot tipus. Posa música als versos i versos a les músiques, expandeix la teatralitat del vers i inclou versos en les dramatúrgies d’altres.

Organitza: Llibreria Papasseit, LaBreu edicions i Tocats de Lletra

Dissabte 20 d’octubre a les 22 h

Darrera fornaDa

amb Carla fajardo, Maria Isern i Gerard Vila, acompanyats per Aina López al saxo i la veu

Forn de pa Codina Urgell, 39

El diví tresor de la joventut ve a despertar-nos la gana amb la flaire del vers acabat de sortir del forn. El poetes Carla Fajardo, Gerard Vila i Maria Isern, acompanyats per la saxofonista i cantant Aina López, ompliran el Forn Codina de l’entusiasme d’aquell que enceta el camí.

Dijous 25 d’octubre a les 20 h

“a la panXa el tro”. reCital Contra les

violènCies seXuals i De Gènere

amb Anna Pantinat i Pere Perelló, acompanyats per la música

electrònica de David Brossa

Sala Gòtica de la Basílica de la Seu Baixada de la Seu, 1

Divendres 26 d’octubre a les 20 h

ponts De llenGÜes
amb els poetes Nora Albert, Antoni Clapés, Aurélia Lassaque, Joan Navarro i Josep Maria Sala-Valldaura, i la veu de Franca Masu, acompanyada al piano per Aade Farida Mangiaracina

recital de cloenda

Sala Petita del teatre Kursaal Passeig Pere III, 35

Tots els colors de la llengua estaran presents en aquest recital de cloenda, en què els poemes s’estendran des del País Valencia fins
a l’Alguer, passant per les illes i la Catalunya Nord. Tota la força i els matisos d’una llengua capaç d’estendre ponts de cultura i compromís.

 

Dissabte 27 d’octubre a les 23 h

CerCatasques poètiC
amb Ron Armengol, Ramon Boixeda, Anna Gas, Laura Basagaña, Àngels Moreno i Arnau Orobitg

Concert final de Joan Duran i Jordi Calvet

Inici: 23 h Espai Rubiralta, 23.45 h La Gramola, 00.30 h Cercle Artístic de Manresa, 01.00 h Barlins Teatreria (Concert final)

Els sis poetes convidats enguany cercaran versos pels nostres carrers, com ja és costum dins del Tocats de Lletra. Farem caliu i una cua ben llarga de gent assedegada de poesia. Joan Duran clourà l’acte, acompanyat pel cantautor Jordi Calvet.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter