TOTA FLOR SENSE COSSIOL, de Joaquim Cano

Títol_ Tota flor sense cossiol
Autor_ Joaquim Cano
Col·lecció_ Premi Francesc Garriga, V
Pàgs_ 64
PVP_ 13 €
ISBN_ 978-84-121712-5-9

 

Joaquim Cano Sais (La Nucia, 1995)

Reparteix les seves dèries entre els estudis de Filologia Catalana i les formacions científica i musical. L’estudi de la literatura li fa palès que és el resultat del paisatge en què viu. Apassionat per autors com Carmelina Sánchez-Cutillas, Palau i Fabre, Basilio Sánchez, Keuchkerian, Zygmunt Bauman, així com per l’escenari literari italià del segle XX i els estudis d’obres medievals. Ha recitat amb el grup Contracolp i publicat a les revistes Gargots: Revista literària i Capicua.

Tota flor sense cossiol és el poemari que li ha permés dirigir la força de les paraules cap a la destrucció de la realitat que el conforma. Cano basteix el seu primer llibre a partir d’un ús paradoxal i suggerent d’imatges per tal de dibuixar el trànsit d’un jo que qüestiona els fonaments de l’existència i les possibilitats del llenguatge i la creació.

La publicació del Premi Francesc Garriga és una coedició entre Cafè Central, LaBreu Edicions, Adia Edicions i Edicions del Buc amb la col·laboració de LiberisLiber.

PREMSA

DIARI GRAN https://diarigran.cat/2021/02/03/tota-flor-sense-cossiol/

LA LECTORA https://lalectora.cat/2021/03/09/joaquim-cano-nova-veu-poetica-migjorn/

APARADOR DE POESIA de Pius Morera https://piusmorera.wordpress.com/2021/01/28/joaquim-cano-sais-vingue-al-programa-per-a-presentar-tota-flor-sense-cossiol-que-meresque-el-5e-premi-de-poesia-francesc-garriga-i-que-ara-fa-res-el-desembre-de-2020-coeditaren-en/

NÚVOL https://www.nuvol.com/llibres/tota-flor-sense-cossiol-o-el-poema-sense-limit-185196

 

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter