TOTS ELS SEPULCRES, de Jaume C. Pons Alorda

TotsElsSepulcresMitjana

Títol_Tots els sepulcres
Autor_ Jaume C.Pons Alorda
Col•lecció_ alabatre, 62
Pàgs_208
PVP_ 15€
ISBN_ 978-84-943294-8-7

Jaume C. Pons Alorda (Caimari, Mallorca, 1984) ha publicat molts llibres, sobretot poesia, i és ara, amb aquesta trilogia, que el destí anhelat per als seus tres títols més importants (Els estris de la llum, Cilici i Carn vol dir desaparicions) s’acompleix: aparèixer en un únic volum, finalment. Esperen Cala foc als ossos i Era, dos llibres que confirmaran la grandesa i maduresa d’aquest poeta prolífic que, no ho podia haver fet ningú més, ha traduït, entre altres, totes les Fulles d’herba de Walt Whitman (Premi Cavall Verd Rafael Jaume de Traducció Poètica i Premi de la Crítica Serra d’Or). Ha publicat, també, narrativa, essent el seu darrer llibre Apocalipsi Uuuuuuuaaaaaaa, diari de rodatge de la pel•lícula Història de la meva mort d’Albert Serra.
Amb Cilici, segon llibre d’aquesta trilogia, va guanyar el Premi de Poesia Joan Alcover Ciutat de Palma 2008, el Premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Premi El Temps de les Cireres.

Tots els sepulcres és una trilogia que viatja de la naixença (la llum) a la destrucció (la fosca), per arribar a la resurrecció (la carn); una experiència quasi física de llenguatge que toca el sublim i l’horror, on la mort i l’obsessió per la descomposició es configuren com a excés verbal i sensualitat vital tot celebrant Andreu Cloquell, Andreu Vidal i Àngel Terrón.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter