ULTRACOLORS, d’Albert Forns

Ultracolorsmitjana

Títol_ Ultracolors
Autor_ Albert Forns
Col•lecció_ Alabatre, 43
Pàgs_112
PVP_ 13€
ISBN_ 978-84-940964-2-6

 

Albert Forns (Granollers, 1982) és periodista i viu una vida plena d’emocions a la recerca d’una feina estable. Somnia secretament poder viure de la crítica i arribar a ser un mandarí implacable. Ha treballat a la premsa digital i compagina feinetes en institucions culturals com el CCCB amb articles i cròniques culturals al digital Núvol.
Sempre ha entès l’escriure com una experiència electrònica. Ha creat blogs de tota mena, on ha desenvolupat un llenguatge sintètic i contundent. Més enllà de quatre outsiders puntuals –Silvie Rothkovic, Max Besora, Anna Gual– la poesia catalana no li diu res, i els ídols i referents els ha trobat a l’art contemporani actual. Aquest darrer any a l’atur se l’ha passat acampat a la biblioteca del Macba estudiant els grans artistes de les últimes dècades, i allà han nascut aquests Ultracolors, poemes que barregen la seva experiència vital amb l’art i les preocupacions d’artistes com Richard Serra, Ed Ruscha, Anish Kapoor, Cy Twombly o Miranda July, tots ells explicats en un glossari sui generis al final del llibre.
Ha publicat el poemari Busco L que em gemini i Albert Serra (la novel•la, no el cineasta), premi Documenta 2012. Podeu trobar-lo al seu blog: www.albertforns.cat.

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter