lectores entusiastes d’ELS DOS REMORDIMENTS DE CLAUDE MONET de #MichelBernard (nov 20)

lectores entusiastes d’ELS DOS REMORDIMENTS DE CLAUDE MONET de #MichelBernard : No us estranyarà saber que jo necessitava aquest llibre en la meva vida quan el vaig descobrir fa un mes. No coneixia a l’autor ni la sinopsi; simplement m’hi vaig llençar de cap. El vaig agafar del prestatge de la biblioteca i, tota emocionada, em vaig començar a imaginar el món de sensacions que m’esperava entre les seves pàgines. Llegir sobre Monet, o sobre els impressionistes, és per a mi com una immersió a unes profunditats emocionals de les quals sóc incapaç de descriure en paraules. Quina sort que Michel Bernard hagi tingut aquesta capacitat expressiva que a mi em manca! Bernard, que ja ha escrit catorze novel•les centrades en personatges històrics, retrata aquí una part de la vida de Claude Monet. En aquestes pàgines hi cobren vida les seves pintures, els seus gestos, els seus pensaments… Cada petit detall és com un traç delicat i subtil, evocador, ple de colors i de llums i ombres. A aquesta biografia novel•lada potser se li podria retreure alguna cosa, com que és més literària que realista, però del que no hi ha dubte és que aquí s’hi troba la bellesa i l’art de la pintura i de la vida


instagram.com/p/CHDqa2Ulbfm

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter