les novetats de LaBreu Edicions per aquest Sant Jordi 2022

les novetats de LaBreu Edicions per aquest Sant Jordi 🌹📚 joies que compartim amb vosaltres

els podeu trobar a llibreries i també el dia 23 a la parada que farem a Consell de Cent, 308 (entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia) a Barcelona

EL LLIBRE D’ELIONOR d’Antònia Carré Pons davant les adversitats i l’absurd Elionor agafa les regnes i actua. un llibre estranyívol i juganer amb una visió pictòrica, lúcida i crítica que encamina cap a una vida més feliç i plena.

BEN BÉ de Josep Ramon Roig poesia d’altíssima volada lírica i lingüística on la quotidianitat dialectal explica la condició humana des d’un ultralocalisme que esdevé universal per tota la càrrega de sociologia, filosofia i antropologia i la visió escèptica de tot plegat.

ENCARNACIONS de Biel Mesquida cent relats al voltant de la passió de viure. un llibre que és un esclat mesquidià de llenguatge i un ideari de creació amb vocació de clàssic. davant la robotització del consum i la vida anestèsica Biel Mesquida proposa viure amb mil i un sentits.

SAURÍ DEL NOM de Joan Vigó a la recerca dels orígens personals i referencials d’un entorn que aboca cap a una actitud creativa. poua una poesia sonora, cínica, nostàlgica i càlida que amb una lectura planera grata allà on tots aboquem la nostra runa personal.

UNA BONA ESTONA de Mavis Gallant una novel·la parisenca on Gallant analitza i recrea, amb un fi sentit de l’humor, els petits drames quotidians del procés d’emancipació de la Shirley, una jove desorientada dels suposadament alliberats anys 60 del segle passat. (traducció Ignasi Pàmies )

LÀPIDA de Núria Busquet grata en les estructures familiars com a gàbies per domesticar la llibertat individual.des d’un bressol d’ecos punyents i incomprensibles fa una rebel·lió,un plany contra els ancestres que esclafen amb el seu pes i silencien el crit que vol esclatar.

EL BOSC DE LA NIT de Djuna Barnes al París dels anys vint un grup de gais, trans i poetes viuen la bohèmia i l’aristocràcia decadent devastats per la passió i l’enigma de Robin Vote, una jove imbuïda per la nit i el cantó fosc de les relacions. un clàssic queer. (traducció  Laia Malo)

D’ON SORGEIX A VEGADES UN BRAÇ D’HORITZÓ de Denise Desautels un diari íntim travessat per un món de dolors i violències socials. la reacció d’una còlera petita que col·lisiona i perfà una poesia abstracta per qüestionar-ho tot. un conjur que supura art. (traducció Antoni Clapés)

Deixa un comnetari

You must be logged in to post a comment.

Subscriu-te a la nostra newsletter